Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل رنجبر در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تجمع اعتراضی کارگران این شرکت در ۲ روز اخیر، اظهار کرد: از سال ۸۵ با توجه به واگذاری غلط و نادرست این شرکت، تولیدات شرکت روند نزولی پیدا کرد و این امر موجب تأخیر در پرداخت حقوق و امنیت شغلی پرسنل شد.

وی ادامه داد: مشکل اصلی کارگران در تجمع دیروز و امروز موضوع عدم امنیت شغلی و نبود کار در شرکت است و از سال ۹۲ تاکنون بارها و بارها با اعتراضات صنفی و مکاتبات بسیار، مشکلات کارگران هپکو را به گوش مسئولین رساندیم، اما مصوبات که روی کاغذ آمده تاکنون جنبه اجرایی پیدا نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: براساس نشست اخیر با رئیس قوه قضائیه، استاندار مرکزی و مسئولین مربوطه در تهران اعلام کردیم ما با ایمیدرو موافق هستیم، اما با سپردن هپکو به کنسرسیوم معادن مخالفیم، چراکه این معادن زیر مجموعه شرکت‌های ایمیدرو هستند و در هر صورت رقیب یکدیگر محسوب می‌شوند و نمی‌توانند در خصوص سهام‌داری هپکو برنامه کاری جامعی ارائه کنند یا اصلاً شرکت را رونق دهند و بیم آن می‌رود که بعد از ۲ واگذاری اشتباه مجدداً اشتباهات گذشته تکرار شود و امیدواریم این بار تمامی مسؤلین کشوری و استانی هوشیار باشند و با سرنوشت و امنیت شغلی کارگران بازی نکنند.

نایب رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو بیان کرد: سه درصد از سهام شرکت به دلیل ایجاد نقدینگی و کمک به بخش تولید به فروش می‌رسد و نباید این سه درصد نیز به شخص واگذار شود، بلکه می‌تواند در قالب بلوک سهام به شرکت‌های زیر مجموعه ایمیدرو واگذار کرد؛ البته قابل ذکر است که در جلسه با رئیس قوه قضائیه هم اعلام کردیم تنها با فروش این سه درصد مشکلات هپکو حل نخواهد شد و باید مجموعه‌ای از راهکارها کنار هم قرار بگیرند که می‌توانیم به بحث حسابرسی از واگذاری‌های گذشته هپکو و مدیران این مجموعه و همچنین قراردادهای که اگر مصوب می‌شوند با دولت به مرحله اجرا هم برسند و بررسی و حسابرسی از معدن مس طارم و راه اندازی این معدن توسط دولت، جذب نیروی انسانی متخصص برای شرکت با توجه به اینکه از سال ۸۸ نیروی جدیدی جذب شرکت نشده و از ۲ هزار پرسنل رسیده به ۸۰۰ کارگر اشاره کرد.

به گفته وی، فریز کردن بدهی‌های شرکت به دولت و دادن مجوزهای لازم برای عقد قرارداد با دهیاری‌ها و شهرداری‌ها و وزارت راه، تمامی این موارد اگر به صورت پک نجات هپکو از آن نام ببریم می‌تواند پس از ۱۳ سال نابودی امیدوار باشیم که در مدت سه سال شاهد شکوفایی و تولید انبوه در شرکت خواهیم بود و البته راهکار دیگری هم برای واگذار سهام هپکو وجود دارد و شاید بهتر باشد سهام هپکو به‌مدت سه سال به دولت برگردد و مدیریت زیر نظر ایمیدرو باشد تا بعد از شکوفایی مجدد شرکت به بخش خصوصی به‌صورت درست واگذار شود.

رنجبر با بیان اینکه مسئولین در دولت باید به‌دنبال حل مشکلات این شرکت باشند، گفت: معاون اول رئیس جمهور در ۲۴ آذر ماه سال ۹۸ مصوبه‌ای مبنی بر واگذاری شرکت هپکو در ۲ هفته ابلاغ کرد، حال این پرسش مطرح می‌شود که با گذشت پنج ماه از این مصوبه چرا تاکنون اجرایی نشده است.

نایب رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو بیان کرد: متأسفانه دولت در خصوص مشکلات شرکت هپکو تصمیم‌هایی مقطعی اتخاذ می‌کند و با اعطای وام به این شرکت تنها حقوق پرسنل پرداخت می‌شود و روز به روز به بدهکاری‌های شرکت اضافه می‌شود؛ غافل از اینکه در مسیر تولید هزینه‌ای نمی‌شود و مشکل اصلی از اینجا آغاز می‌شود که کارگران حقوق خود را دریافت می‌کنند تا یک زمانی صبر می‌کنند و امیدوار می‌شوند که مدیریت و مسئولین پیگیر راه‌اندازی تولید هستند، اما با گذشت زمان مشخص می‌شود که اصلاً به فکر راه‌اندازی تولید نیستند و سپس مجدد اعتراضات آغاز می‌شود.

رنجبر گفت: پس از جریان اعتراضات کارگری هپکو در شهریور ماه ۹۸ بلوک سهام شرکت هپکو زیر نظر سازمان خصوصی‌سازی قرار گرفت و روغنی به عنوان مدیرعامل فعلی هلدینگ شرکت و شیری و زندی به‌عنوان اعضای هیأت مدیره هپکو اراک و جمشید غلامی به‌عنوان مدیرعامل هپکو اراک معرفی شدند.

وی بیان کرد: در اوایل فعالیت مدیرعامل هلدینگ با جلسه‌ای که با رئیس سازمان خصوصی سازی صورت گرفت از وی به دلیل اینکه چرا نام روغنی در کدال ثبت نشده سوال مطرح شد که در پاسخ با بدهی مالیاتی مدیرعامل هلدینگ به باشگاه پرسپولیس ایران مواجه شدیم که باید پس از رفع مشکل مالیاتی باید به‌دنبال ثبت امضا برود و پس از گذشت هشت ماه هنوز این مشکل رفع نشده و مدیرعامل هلدینگ شرکت عنوان کرده پس از سه ماه استعفا کرده است، اما تاکنون این استعفا را مشاهده نکردیم و سازمان خصوصی هم به این مساله رسیدگی نکرده است.

به گفته نایب رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو، اکنون مدیریت شرکت و مالکیت سهامداری آن باید تعیین تکلیف شود و سازمان خصوصی‌سازی می‌تواند پیش از مشخص شدن سهام‌دار، چند نفر را به‌عنوان مدیرعامل معرفی کند.

رنجبر تاکید کرد: متأسفانه مدت زمان طولانی است که مدیرعامل هلدینگ پاسخ‌گوی تماس‌های ما نیست و مدیرعامل شرکت و اعضا هیئت مدیره نیز در داخل شرکت حضور ندارند یا این حضور تأثیرگذار نیست.

وی گفت: براساس مصوبه مدیرعامل وقت به‌دلیل پیشگیری از شیوع کرونا شرکت هپکو با ۵۰ درصد پرسنل فعالیت می‌کند و بسیاری از کارگران در مرخصی با حقوق به‌سر می‌برند با اینکه اگر مدیرعاملی به فکر کار باشد به همین آسانی اجازه مرخصی به نیرو کار نمی‌دهد و با این حال با توجه به محدود بودن ظرفیت کار در شرکت، ماه‌های اسفند، فروردین و اردیبهشت به همین منوال گذشت و پرسنل از این قضیه ناراحت هستند و با این وضعیت آینده شغلی آن‌ها در خطر است.

نایب رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو عنوان کرد: پرسنل شرکت هپکو به عملکرد تیم مدیریتی که هشت ماه هست مسئولیت دارند، اما در خصوص تولید و برنامه کاری هیچ برنامه‌ای نداشته‌اند بنری را آماده و با امضا خود به عملکرد مدیریت این شرکت اعتراض کردند و نامه‌هایی هم توسط شورا تنظیم و اعتراض خود را در خصوص عملکرد این تیم مدیریت برای اداره کار استان و پلیس امنیت که سخت پیگیر امورات هپکو هستند، زده شده است.

رنجبر اظهار کرد: در حال حاضر شرکت تنها برای ۱۳۰ تن پروژه با مپنا قرار داد دارد و اگر پرسنل در اسفند و فروردین و اردیبهشت سر کار بودند و کسری قطعه وجود نداشت، ظرفیت کاری کارخانه سه ماه بیشتر پوشش داده می‌شد. ۱۰ دستگاه غلتک در سال ۹۸ تولید شد که شارژ آن مربوط به سال ۹۷ است و برنامه امسال تولید ۱۰ دستگاه غلتک است که نیاز به قطعه و نقدینگی دارد.

وی خاطرنشان کرد: در طول این هشت ماه مدیرعامل مذاکراتی برای شرکت هپکو داشته که هنوز نهایی نشده و در جلسات وقتی مطالبه برای کار داریم پاسخ می‌دهند که در حال مذاکره و پیگیری هستند که تاکنون خروجی نداشته است.

کد خبر 4929746

منبع: مهر

کلیدواژه: هپکو اراک سهام سازمان خصوصی سازی ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد گرگان شب قدر قزوین شیوع کرونا کمک به نیازمندان بیرجند ایلام مواسات زلزله ماه مبارك رمضان مدیرعامل هلدینگ سازمان خصوصی امنیت شغلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۸۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین نمایشگاه کار استان همدان برگزار می‌شود

ایسنا/همدان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلی‌سینا از برگزاری نخستین نمایشگاه کار استان همدان به مدت سه روز در این دانشگاه خبر داد.

دکتر حسن رحیمی‌روشن در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نخستین نمایشگاه کار استان همدان، رویدادی است که به منظور ایجاد پل ارتباطی بین کارجویان و کارفرمایان و کمک به افراد در یافتن شغل مناسب توسط دانشگاه بوعلی سینا برگزار خواهد شد، این نمایشگاه فرصتی بی‌نظیر برای معرفی فرصت‌های شغلی به کارجویان و جذب و استخدام بهترین و مستعدترین افراد توسط کارفرمایان فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه به مدت سه روز از ۱۰ تا ۱۲ اردیبهشت از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در سالن دانشکده کشاورزی جدید دانشگاه بوعلی‌سینا برگزار می‌شود، مطرح کرد: افتتاحیه نمایشگاه روز دوشنبه ساعت ۹ تا ۱۲ با حضور هیأت رئیسه دانشگاه و اختتامیه روز پنجشنبه ساعت ۹ تا ۱۲ با حضور وزیر علوم و استاندار همدان برگزار می‌شود. 

نمایشگاه کار رویدادی است که دو دسته شرکت‌کننده اصلی شامل سازمان‌ها و کارجوها دارد؛ طی برگزاری نمایشگاه سازمان‌ها موقعیت‌های شغلی خود را ارائه می‌دهند و کارجوها با بازدید از نمایشگاه علاوه‌ بر کسب اطلاعات درباره شرکت‌ها و ارسال رزومه، با نمایندگان هر سازمان به طور مستقیم گفت‌وگو می‌کنند.

رحیمی‌روشن با تأکید بر اینکه در نمایشگاه کار امکان آشنایی با تعداد زیادی از سازمان‌های معتبر برای بازدیدکننده‌ها فراهم می‌شود، مطرح کرد: امکان تعامل و گفت‌وگو با مدیران و کارشناسان منابع انسانی هر سازمان باعث می‌شود کارجوها بتوانند شبکه‌سازی داشته باشند، با فرهنگ سازمانی هر شرکت آشنا شوند و نسبت به بازار کار شناخت عمیقی به دست بیاورند.

وی با اشاره به اینکه کارجوها می‌توانند در این نمایشگاه شانس خود را برای تغییر مسیر شغلی امتحان و برای سازمان‌ها ‌با توجه به موقعیت شغلی مدنظرشان رزومه ارسال کنند، یادآور شد: در نمایشگاه کار، کارگاه‌های آموزشی کاربردی توسط مدرسان با تجربه و مدیران و کارشناسان سازمان‌ها به‌صورت رایگان برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلی به برخی از ویژگی‌های برجسته این نمایشگاه شامل حضور گسترده شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف، تنوع و تعدد موقعیت‌های شغلی، ارائه خدمات جانبی و فرصتی برای تبادل نظر و ایده اشاره کرد و توضیح داد: در این نمایشگاه، سازمان‌های مختلف از صنایع و حوزه‌های کاری متنوع حضور داشته و طیف وسیعی از فرصت‌های شغلی را ارائه می‌کنند.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه، موقعیت‌های شغلی در سطوح مختلف تخصص، از کارآموزی تا مدیریت، برای افراد با مهارت‌ها و تجارب مختلف ارائه می‌شود، افزود: در این نمایشگاه، علاوه بر معرفی فرصت‌های شغلی، خدمات جانبی مانند کارگاه‌های آموزشی، سمینارها و خدمات مشاوره شغلی نیز ارائه خواهد شد در ضمن این نمایشگاه فرصتی برای تبادل‌نظر و ایده بین کارجویان، کارفرمایان و متخصصان منابع انسانی در زمینه‌های مختلف شغلی فراهم می‌کند.

رحیمی‌روشن با اعلام اینکه نمایشگاه کار همدان مرجع حرفه‌ای برای اتصال کارفرمایان و کارجویان است، به دیگر اهداف برگزاری نمایشگاه نظیر امکان برقراری ارتباط مستقیم میان کارفرمایان، کارجویان و فارغ‌التحصیلان، ارائه فرصت‌های شغلی مورد نیاز در شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف، امکان معرفی برند و ارتقای آن برای شرکت‌ها، ساده‌کردن فرآیند جذب و استخدام در شرکت‌ها و سازمان‌ها، آشنایی با مهارت‌های مورد نیاز شرکت‌ها، شناسایی استعدادها، علاقمندی‌ها و مهارت‌های کارجویان، رویارویی مستقیم صنعت و دانشگاه، آشنایی با کارفرمایان برتر و موفق، معرفی سازمان‌ها و شرکت‌ها با فعالیت‌های مرتبط با رشته‌های تحصیلی کارجویان، آشنایی دانشجویان و دانش‌آموختگان با مهارت‌های شغلی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی کار و کارآفرینی، ارائه خدمات مشاوره‌ شغلی و بهره‌گیری از اطلاعات مشاوران متخصص، ایجاد محیطی دوستانه برای تعامل دانش‌آموختگان، دانشجویان و شرکت‌های مختلف، معرفی و بازتاب نتایج تحقیقات و پژوهش‌ها، تجربه‌ها و نوآوری‌های علمی و صنعتی، بهبود انگیزه دانش‌آموختگان و آشنایی بازدیدکنندگان با آخرین دستاوردهای صنایع، اشاره کرد.

وی دیگر مزایای برپایی نمایشگاه کار استان را دسترسی به چندین فرصت شغلی، امکان درخواست برای استخدام شدن در موقعیت­‌های شغلی مختلف در محل نمایشگاه، امکان حضور در جلسه‌های آشنایی با شرکت‌ها و مؤسسه‌های حرفه­‌ای به شکل رایگان، ایجاد شبکه ارتباطی در زمینه شغلی، آشنایی با مدیران منابع انسانی شرکت­‌ها و سازمان­‌های مختلف، صرفه­‌جویی در زمان لازم برای جستجوی شغل از طریق ملاقات مستقیم با کارفرمایان، دسترسی به خدمات مشاوره‌­ای و تخصصی در زمینه شغلی مدنظر، کسب اطلاعات درباره نیازهای کارفرمایان، مشورت با افراد با تجربه در زمینه‌های شغلی مختلف، امکان قرار گرفتن در جایگاه شغلی مطلوب، امکان ثبت‌نام برای شرکت در دوره­‌ها و کارگاه‌های آموزشی مختلف، کسب اطلاعات درباره صنایع مختلف و کسب تجربه در زمینه مصاحبه‌های شغلی دانست.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلی مطرح کرد: شرکت‌ها و سازمان‌ها نیز در نمایشگاه‌هایی مانند نمایشگاه کار همدان حضور پیدا می‌کنند تا نیروی کار مورد نیاز خود را جذب کنند، با کارجویان و نیازها و انتظارات و دیدگاه‌های آنها آشنا شوند و برنامه‌های مختلف خود مانند کارآموزی را در این نمایشگاه‌ها به علاقمندان ارائه کنند.

وی به مزایای حضور شرکت‌ها و سازمان‌ها در نمایشگاه کار نظیر امکان معرفی شرکت و افزایش آگاهی از برند، امکان ارائه فرصت‌های شغلی سازمان به کارجویان، برقراری ارتباط مستقیم کارجویان، دانش‌آموختگان و دانشجویان علاقمند به حوزه فعالیت‌های شرکت، امکان برگزاری کارگاه‌های آموزشی مختلف برای بازدیدکنندگان نمایشگاه، استفاده از تجربه‌ها و اطلاعات سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف و افزایش آگاهی افراد در زمینه محصولات و خدمات ارائه شده در شرکت، اشاره کرد.

رحیمی‌روشن در ادامه با بیان اینکه موقعیت‌های کارورزی و فرصت‌های شغلی مناسب برای تازه فارغ‌التحصیلان هم در نمایشگاه وجود دارد، تصریح کرد: در این نمایشگاه پراکندگی موقعیت‌های شغلی زیاد است به طوری که می‌توانید برای انواع رشته‌های تحصیلی و مهارت‌های تخصصی مربوط به حوزه‌های مهندسی، تک و... فرصت شغلی پیدا کنید. فقط کافیست برای ارسال رزومه‌ در نمایشگاه حضور داشته باشید.

وی بیان کرد: حتی اگر به‌عنوان یک کارجو یا دانشجو اگه نتوانید شغلی پیدا کنید، باز هم می‌توانید از طریق ملاقات با کارفرما و شرکت در کارگاه‌های رایگانی که سازمان‌ها برگزار می‌کنند، اطلاعات و تجربیات دست‌اولی در مورد مسیر شغلی به دست آوردین که در پیدا کردن شغل به شما کمک می‌کند.

این مسئول با اشاره به اینکه در نمایشگاه کار فرصت حضور بیش از ۳۰ سازمان‌ و شرکت بزرگ فراهم شده است، اعلام کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت ورزش‌و جوانان استان همدان، اداره‌کل دادگستری همدان، استانداری همدان، اندیشکده حکمرانی استانی استان همدان، شرکت آبفای استان همدان، شورای اسلامی شهر همدان، شهرداری همدان، شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان، دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای استان همدان، دانشگاه پیام‌نور واحد همدان، مؤسسه آموزش عالی عمران و توسعه، دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، دانشگاه صنعتی همدان، پارک علم و فناوری استان همدان، دانشگاه علوم پزشکی همدان، دانشگاه سیدجمال‌الدین اسدآبادی، مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه بوعلی‌سینا، بنیاد نخبگان، دانشگاه ملایر و جهاددانشگاهی واحد همدان حامیان نخستین نمایشگاه کار در استان همدان هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاسخ مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی به منتقدان/ اتوبوس‌های برقی قادرند چه مسافتی را طی کنند+ فیلم
  • کارگر ستون اقتصاد و امنیت در جامعه است
  • امنیت شغلی کارگران سبب آرامش جامعه می‌شود
  • امنیت شغلی در گرو رونق تولید/ بیمه کارگران ساختمانی پیگری می‌شود
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان
  • سرنوشت لایحه امنیت شغلی به کجا ختم شد؟
  • نخستین نمایشگاه کار استان همدان برگزار می‌شود
  • امنیت شغلی کارگران در کاشان تامین شود
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • کارگر ماهر هم امنیت شغلی ندارد