Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس شورای اسلامی هپکو گفت: هپکو شرکتی فرابورسی است و هر اتفاقی در زمینه واگذاری سهام به ایمیدرو یا حتی تولیدات و قرارداد‌های کاری باید به صورت رسمی در کدال سامانه بورس اعلام شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد صادقی نیارکی، معاون صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه بازدید از واحد‌های صنعتی بزرگ استان مرکزی به خبرنگاران گفته بود که طبق دستور سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، واگذاری شرکت هپکو به ایمیدرو عملیاتی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس اظهارات صادقی نیارکی، دستور واگذاری هپکو به ایمیدرو از سوی سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت به ایمیدرو صادر شده که مقدمات واگذاری و تحویل این شرکت نیازمند مصوبات دیگری است. متن مصوبات انشا شده و از طرف ایمیدرو به سازمان خصوصی سازی ارسال شده است.

با این حال، ابوالفضل رنجبر، نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو در گفتگو با خبرنگار ما در واکنش به این اظهارات گفت: اولا اعلام شده که واگذاری هپکو به ایمیدرو در حال پیگیری است؛ به طور شفاف این مساله اعلام نشده است. ثانیا هپکو شرکتی فرابورسی است و هر اتفاقی در زمینه واگذاری سهام به ایمیدرو یا حتی تولیدات و قرارداد‌های کاری باید به صورت رسمی در کدال سامانه بورس اعلام شود.

رنجبر تصریح کرد: بنابراین تا زمانی که رسما در کدال واگذاری هپکو به ایمیدرو اعلام نشود، نتیجه‌ای نمی‌توانیم بگیریم.

نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو بر مساله حسابرسی از سهام این شرکت تأکید کرد و گفت: این موضوع خواسته کارکنان هپکو است و از قوه قضاییه و سازمان بازرسی کل کشور تقاضا داریم که به حسابرسی ویژه عملکردی در مورد هر دو واگذاری شرکت به بخش خصوصی و مدیریت شرکت اقدام کنند.   وی تصریح کرد: متاسفانه باید گفت هرچقدر مسئولان مربوطه در این زمینه به کندی عمل کنند روز به روز وضعیت شرکت وخیم‌تر خواهد شد و با توجه به عدم تولید در شرکت و پرداخت حقوق از طریق تسهیلات بدهی‌های شرکت، این مشکلات بیشتر می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به تجربه تلخ واگذاری‌های گذشته شرکت از مسئولان نظارتی تقاضا داریم در خصوص واگذاری مجدد نظارت داشته باشند تا انشاالله واگذاری سوم مشکل ساز نشود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هپکو ایمیدرو واگذاری هپکو به ایمیدرو سازمان خصوصی سازی وزارت صنعت واگذاری هپکو به ایمیدرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۸۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد

همشهری آنلاین- مهدی اسماعیل پور: مسعود درستی مدیرعامل شرکت مترو تهران تاکید می کند که امسال تکمیل پایانه‌های مترو به صورت ویژه در دستور کار این شرکت قراردارد و در این رابطه می گوید: «در زمینه توسعه پایانه‌ها و پارکینگ‌های قطارهای شبکه مترو پایتخت، در سال جاری قصد داریم عملیات اجرایی پایانه دولت آباد در خط ۶، پایانه آزادگان در خط ۳ و فاز دوم پایانه شهید کلاهدوز در خط ۴ را به صورت ویژه پیگیری کرده و پیشرفت‌های فیزیکی مورد نظر در مورد این ۳ پایانه را حاصل نماییم. نقش انکارناپذیر پایانه ها در روند تعمیر و نگهداری واگن ها از یک طرف و تاثیر پایانه ها در کاهش سرفاصله حرکتی قطارها از سوی دیگر، اجرای پررنگ و جدی این ماموریت شرکت مترو در ارتقا سطح کیفی خدمات رسانی به مسافران میلیونی شبکه موجود را ضروری تر از همیشه ساخته است.»

درستی ادامه داد: «ناگفته پرواضح است که در برهه‌هایی از طول دوره فعالیت شرکت مترو، گسترش طول شبکه و تعداد ایستگاه‌های مترو در اولویت قرار داشته و در حقیقت بحث کلیدی ایجاد پایانه‌ها در ابتدا و انتهای هر خط، در سایه قرار گرفته است.»

درستی در ادامه با اشاره به لزوم تکمیل پروژه های توسعه ای خطوط هفتگانه، ادامه داد : «نکته مهم دیگر در برنامه‌های سال ۱۴۰۳ این است که روند عملیات اجرایی خطوط جدید تسریع یافته و البته در کنار این امر مهم، پروژه های توسعه‌ای خطوط موجود که عرصه فراگیری شبکه مترو در اقصی نقاط پایتخت را گسترش می‌دهد، به طور جدی دنبال شود. این پروژه‌ها شامل توسعه شرقی خط ۲، توسعه شرقی و غربی خط ۴، توسعه جنوبی خط ۶ و همچنین توسعه شمال غربی خط ۷ است که برخی از آنها پیشرفت‌های خوبی هم داشته‌اند. با این تفاسیر می توان گفت، تکمیل ایستگاههای باقی‌مانده خطوط ۶ و ۷ به همراه پیگیری پروژه‌های مربوط به توسعه خطوط ۲،۴،۶ و ۷ و همچنین سرعت گرفتن عملیات اجرایی خطوط جدید شبکه مترو پایتخت در کنار مساله احداث پایانه‌ها و پارکینگ‌های خطوط مختلف مترو، اهم اقدامات اجرایی شرکت مترو تهران در سال ۱۴۰۳ خواهد بود.»

مدیرعامل شرکت مترو درخصوص برنامه‌های سال ۱۴۰۳ این شرکت، گفت: «اجرایی شدن برنامه‌های امسال شرکت مترو تهران، مستلزم تامین به موقع منابع مالی لازم است و آنچه مدنظر متولیان امر در حوزه مدیریت شهری است، با تامین و تخصیص بودجه مورد نیاز محقق می شود. امروز که فرآیند تکمیل ایستگاه های خطوط هفتگانه مترو به خط پایان نزدیک شده است، موظف هستیم سایر بخش های شبکه موجود را نیز تکمیل کنیم تا با رفع نواقص و اتمام کارهای باقی مانده، از امکانات سخت افزاری ایجاد شده، بهترین بهره برداری را احصا کنیم. در واقع توسعه متوازن تمام شقوق یک شبکه ریلی زیرزمینی، آن چیزی است که باید جدی گرفته شود تا کارایی و بهره وری داشته های امروز، در حد اعلای آن به منصه ظهور برسد.»

کد خبر 847495 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها حمل و نقل شهرداری تهران پایتخت مترو تهران مترو حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • کگهر سهامدار حقوقی جدید کگل!
  • ابقای اعضای فعلی هیات‌مدیره به‌پرداخت ملت
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • روز حسابرسی نزدیک است: ترس و لرز در منچسترسیتی!‏
  • انتقاد یک امام جمعه از واگذاری استقلال تهران | این بی عدالتی و جفا به مردم است
  • بساط ویژه‌خواری برچیده شود/ جایگاه شغلی کارگران ارتقا یابد