Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@12:23:15 GMT

بانک کشاورزی از سهام‌داری شرکت آذرآب کنار کشید

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۶۰۶۸۳

بانک کشاورزی از سهام‌داری شرکت آذرآب کنار کشید

گروه استان‌ها- دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی گفت: بانک کشاورزی از سهام‌داری شرکت آذرآب کنار کشید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، عباس قاسمی ظهر امروز در جریان بازدید مسئولان قضایی استان مرکزی از شرکت آذرآب با اشاره به وضعیت تولید در این شرکت اظهار داشت: بانگاهی به تولیدات، سوابق و پروژه‌هایی که شرکت آذرآب اجرایی کرده به این نتیجه می‌رسیم که کارگران شرکت آذرآب از نیروهای توانمند، ماهر و فنی در حوزه تولید استان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته در جریان روند خصوصی‌سازی و سومدیریتی که اتفاق افتاد به دلیل برخی اتفاقات و اقدامات صورت گرفته از سوی مدیرعامل سابق آذرآب، وضعیت فعالیت و تولید در این شرکت مهم استانی به بیراهه رفت.

قاسمی تصریح کرد: همانطور که براساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی و ابلاغیه‌های رئیس دستگاه قضا بارها اعلام کردیم مهمترین اولویت و دغدغه سیستم قضایی در استان مرکزی حمایت از کارگران و حل مشکلات موجود بر راه کار و تولید است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی خاطرنشان کرد: باتوجه به ظرفیت بالایی که در شرکت آذرآب سراغ داریم معتقد هستیم که باید پروژه‌های مهم و قابل توجه که مورد نیاز اصلی کشور است به این شرکت سپرده شود که البته اعتمادسازی شرط مهم تحقق این موضوع است.

وی اضافه کرد: نه می‌خواهیم و نه اجازه می‌دهیم که شرکت آذرآب به سرنوشت تلخ سایر صنایع بزرگ استان مرکزی که به مشکلات عدیده‌ای خوردند دچار شود هرچند دو شرکت هپکو و آذرآب از نظر شرایطی قابل مقایسه نیستند و دارای شرایطی به مراتب متفاوت نسبت به یکدیگر هستند.

عملیات روانی ضدانقلاب علیه ایران/ صدور حکم زندان برای 42 کارگر ‌شرکت آذرآب‌ "دروغ" بودمشکلات واگن‌پارس، آذرآب و هپکو با حضور معاون اول رئیس جمهور بررسی شدبرخی پیچیدگی‌های حقوقی مانع واگذاری و تعیین تکلیف سهام آذرآب، واگن‌پارس و هپکو شده است

قاسمی خاطرنشان کرد: در نشست شورای تامین استان مرکزی بانک کشاورزی که سهامدار این شرکت بوده رسما و به صراحت اعلام کرد که توان سهامداری شرکت آذرآب را ندارد و در مسیر فعالیت این شرکت، این کاره نیست.

وی اضافه کرد: به همین سبب باید تکلیف سهام آذرآب مشخص شود چراکه دغدغه ما آرامش در امر تولید و حمایت از کار است و قطعا باید هرچه سریع‌تر سهامداری که هم اهلیت و هم توان مدیریتی داشته باشد و بتواند تولید در این شرکت را شکوفا سازد در راس مدیریت این شرکت و سهامداری قرار گیرد.

انتهای پیام/711/ ع

R7980/P/S6,73/CT11 بیشتر بخوانید... هشدار آیت‌الله دری نجف‌آبادی درباره وضعیت هپکو و آذرآب؛ مراکز صنعتی و تولیدی نباید دستخوش دلال‌بازی قرار بگیرند راهکارهای عملیاتی شدن "شعار سال" در صنعت کشور/نقش محوری شرکت صنایع آذرآب در جهش تولید احتمال واگذاری آذرآب به مپنا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان مرکزی شرکت آذرآب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۰۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهادکشاورزی در حاشیه بازدید از شرکت دامداران شهرستان نیشابور  گفت:پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا وبازماند‌های این بخش دارد.

سید احمد رضا سید علیان افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

 معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور  هم دراین بازدید با بیان اینکه شهرستان نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام در خراسان رضوی است گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

علی مبارکی افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده ویا به دور ریخته می‌شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور صدور مجوز‌ها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماند‌ها به چرخه خوراک دامضروری است.

وی گفت: شرکت تعاونی دامداران با داشتن زنجیره‌ای کامل از شیر خام، کارخانه تولید خوراک دام و تاسیس کارخانه تولید خوراک دام از بقایا و پسماند‌های بخش کشاورزی و ارائه مشاوره‌های آموزشی به دامداران، از شرکت‌های نمونه کشوری و استانی در شهرستان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها