Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو گفت: با توجه به بدهی‌های کلان هپکو و مشکلات نقدینگی آن، آیا سازمان تأمین اجتماعی برنامه‌ای برای کار و گردش چرخ‌های تولید در این مجموعه دارد؟

ابوالفضل رنجبر، نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با تأکید براینکه عمده اعتراضات کارگران در سال‌های اخیر به خاطر کاهش تولید در این شرکت بوده، اظهار کرد: از ابتدای امسال تنها پنج دستگاه غلتک در هپکو تولید شده است، اما امیدواریم که که مسئولان با تصمیمات موثر خود، رونق تولید را دوباره به این شرکت بازگردانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رنجبر ادامه داد: مهمترین درخواست ما که در نشست ادریبهشت با رئیس قوه قضاییه و مسئولان وزارت اقتصاد و استانداری مرکزی مطرح شد، واگذاری هرچه سریع‌تر سهام و مدیریت هپکو به ایمیدرو بود و قرار بود که سه درصد سهام شرکت به منظور ایجاد نقدینگی و راه اندازی خطوط تولید، به چند شرکت معدنی زیرمجموعه ایمیدرو واگذار شود.

نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو با اشاره به اینکه سه ماه از این جلسه می‌گذرد، توضیح داد: اما اخباری به تازگی منتشر شده که واگذاری هپکو به شستا را تایید می‌کند.   بیشتر بخوانید: انتقال هپکو به ایمیدرو منتظر مصوبه هیات وزیران است / عدم رونق تولید تحت تاثیر مسائل کارگری! هپکو به شستا واگذار شد/ وعده‌های بی‌سرانجام دولت برای الحاق شرکت به ایمیدرو
وی بیان کرد: البته این اخبار هنوز به صورت رسمی اعلام نشده و اصلا مشخص نیست که این تصمیم یک شبه دولت چطور قرار است انجام شود و آیا واگذاری به این شکل مشکلات هپکو را حل می‌کند یا نه.

رنجبر با بیان اینکه واگذاری هپکو به شستا نگرانی بیشتر کارکنان این شرکت را در پی داشته، افزود:، چون واگذاری هپکو و چند شرکت دولیت دیگر در ازای بدهی ۳۲ هزار میلیاردی دولت به سازمان تأمین اجتماعی است، این سوال مطرح می‌شود که قرار است با فروش سهام هپکو، هزینه‌ها و منابع همسان سازی حقوق بازنشستگان تأمین شود؟

وی ادامه داد: آیا شستا به عنوان مالک سهام هپکو که اکنون با هزار میلیارد بدهی، مشکلات نقدینگی و تبعات حاصل از واگذاری‌های اشتباه گذشته، مواجه است، به واقع برنامه‌ای برای کار و گردش چرخ‌های تولید در این مجموعه دارد؟

نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو با تأکید براینکه اعتراض کارگران به مدیریت شرکت منجر به فسخ قرارداد مالک شد، افزود: این موضوع باعث شد برای احیای دوباره هپکو امیدوار شویم، از دستگاه قضایی نیز انتظار داریم بحث حسابرسی از واگذاری‌ها و برخی تخلفات مدیران را با سرعت بیشتری رسیدگی و پیگیری کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرونده هپکو واگذاری هپکو سازمان خصوصی سازی تأمین اجتماعی شستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۵۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ کیوان گلابی آذر دبیر اجرایی خانه کارگر شهرستان مهاباد در مراسم تجلیل از کارگران تلاشگر این شهرستان گفت: سه هزار و ۷۹۲ اشتغال پارسال در مهاباد ثبت‌ شد درحالیکه تعهد اشتغال، دو هزار و ۸۱۰ نفر بود و این  یعنی ۱۳۵ درصد تعهدات اشتغالزایی، محقق شده است.

مسئول کانون کارگران بازنشسته و مستمری بگیران تأمین اجتماعی شهرستان مهابادهم در این مراسم گفت:مهمترین درخواست کارگران بهبود معیشت کارگران و اجرای ماده 96 قانون تأمین اجتماعی است که هم در مجلس شورای اسلامی و هم در شورای نگهبان تصویب شده است.

رحیم عسگری ساوجبلاغی افزود: بر اساس این قانون به تأمین اجتماعی اجازه داده شده است که سالانه حداقل یک بار نسبت به ترمیم حقوق بازنشتگان با توجه به تورم اقدام شود.

فرماندار ویژه شهرستان مهاباد هم در این مراسم با اشاره به نقش خطیر کارگران در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور گفت: حمایت از کارگران و توجه به دغدغه های این قشر مولد موجب رونق و بهره وری در حوزه تولید خواهد شد.

عباسی افزود: هر اندازه بتوان وضعیت خدمات رفاهی و معیشت کارگران را تقویت کرد می توان به پیشرفت کشور و توسعه در حوزه های مختلف امیدوارتر بود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مهاباد هم گفت: در سال گذشته یکهزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای کارگری انجام شد تا موارد خطرزایی که احتمال دارد جان کارگران را  به مخاطره اندازد  بررسی شود.

پیروتی افزود: هر میزان سرمایه گذاری ها روی منابع انسانی در جوامع بیشتر باشد، به همان میزان قادرخواهند بود در توسعه اقتصادی، اشتغال آفرینی و رونق تولید اثربخش باشد.

وی، با بیان اینکه تاکنون 400 نفر از کارگران مقرری بگیر بیمه بیکاری در شهرستان هستند، افزود: یکی از برنامه های اولویت دار در سالجاری، بحث رصد و نظارت بر صدور احکام طبق طرح طبقه بندی مشاغل است  ضمن اینکه ما از کارفرمایان تقاضا داریم که لیست بیمه کارفرماها را بر اساس اشل و کار واقعی که انجام می دهند،تنظیم کنند.

خالد عزیزیان، رئیس هیئت مدیریه کارگران ساختمان هم در این مراسم گفت: انجمن کارگران ساختمانی سه هزارو 500 نفر عضو فعال دارد که ما توانسته ایم در این انجمن کارگرانی را که نیازمند پروانه اشتغال بودند ثبت نام و این افراد را به سازمان فنی حرفه ای معرفی کنیم تا بتوانند پروانه اشتغال دریافت کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • اتمام پروژه‌های عمرانی اولویت‌ سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد