Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل رنجبر ضمن تشکر از پیگیری مسئولین در خصوص رفع مشکلات شرکت هپکو، اظهار کرد: با توجه اتفاقات به ظاهر مثبت اخیر شرکت تا حدودی امید به آینده به مجموعه شرکت هپکو برگشته است اما موضوعاتی که هنوز جایی نگرانی دارد و بهتر است مسئولین در این خصوص شفاف سازی و پیگیری کنند تا نگرانی‌های کارگران شرکت هپکو پس از سال‌ها استرس و مشکلات فراوان رفع شود که در ادامه به این مسائل اشاره می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به مصوبه هیئت وزیران در خصوص واگذاری حدود ۵۲ درصد از سهام بلوکی هپکو به تأمین اجتماعی و دستور نگهداری ۱۷ درصد از این سهام و فروش ۳۵ درصد از الباقی سهام تا پایان سال ۹۹، سازمان خصوصی سازی و تأمین اجتماعی باید مشخص کنند چه برنامه‌ای در این خصوص دارند و چه تصمیمی در آینده خواهند گرفت و هدف از فروش سهام چیست؟

نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو افزود: با توجه به اینکه مالک سهام عمده شرکت هپکو سازمان تأمین اجتماعی است، آیا این سازمان برنامه‌هایی برای تزریق نقدینگی در راستای رونق تولید و برنامه ارائه شده‌ای توسط تیم مدیریت دارد؟

رنجبر افزود: در حال حاضر بلوک سهام هپکو بعد از فروش یک درصد از سهام توسط سازمان خصوص سازی حدوداً به ۵۹ درصد رسیده و با توجه به واگذاری ۵۲ درصد از سهام به تأمین اجتماعی باید مشخص شود، این سازمان چه برنامه‌ای برای هفت درصد باقی مانده سهام دارد.

وی عنوان کرد: آیا در برنامه‌های کلان دولت پیش بینی برای رونق تولید و احیا شرکت هپکو بعد از ۱۳ رها سازی و حیف و میل بیت المال توسط سهام داران نااهل و مدیران منتصب آنها وجود دارد؟

نایب رئیس شورای اسلامی کار هپکو عنوان کرد: با توجه به اینکه در گذشته مصوباتی روی کاغذ تصویب شده که هیچکدام از قرادادها از جمله قراداد بزرگ با وزارت راه، دهیاری‌ها و راهداری‌های کشور و موارد این چنینی به مرحله اجرا و تأمین بودجه نرسیده است، با توجه به نوع تولیدات شرکت هپکو اکثراً یک طرف از قراداد ها و خرید محصولات هپکو، خود دولت است.

وی رسیدگی و به جریان افتادن هر چه سریع‌تر پرونده تحقیق و تفحص از ۲ بار واگذاری شرکت هپکو و حسابرسی ویژه عملکردی از این مجموعه به خصوص رسیدگی به پرونده مس طارم را خواستار شد.

رنجبر با بیان اینکه تمام موارد فوق و موارد دیگر خواسته به حق کارگران زحمت کش و زجر کشیده هپکو است، تصریح کرد: مسئولین باید نسبت به این خواسته‌ها پاسخگو باشند و هر چه سریع‌تر و رسماً پاسخ آن را اعلام کنند.

کد خبر 5046303

منبع: مهر

کلیدواژه: هپکو اراک سازمان تامین اجتماعی سازمان خصوصی سازی ویروس کرونا اربعین 99 شیراز اربعین حسینی آمار کرونا شیوع کرونا بوشهر گرگان مجلس شورای اسلامی شهرکرد کرمانشاه ستاد ملی مقابله با کرونا خطبه های نماز جمعه بارش باران تأمین اجتماعی شرکت هپکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۳۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت

ایتنا - ارزش بازار آلفابت روز جمعه در پی انتشار گزارش مالی این شرکت که سرمایه‌گذاران را مطمئن کرد شرکت مادر گوگل، یک بازیگر بزرگ در هوش مصنوعی خواهد بود، از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد.
سهام آلفابت روز جمعه ۱۰ درصد افزایش یافت و به ۱۷۱.۹۵ دلار رسید که بزرگترین افزایش یک روزه از ژوئیه سال ۲۰۱۵ بود و ارزش بازار این شرکت را به ۲.۱۵ تریلیون دلار رساند. این رشد، تقریبا ۲۰۰ میلیارد دلار به ارزش بازار آلفابت افزود و یکی از بزرگترین افزایش‌های روزانه را در تاریخ بازار سهام رقم زد. سهام این شرکت امسال ۲۳ درصد رشد کرده است در حالی که رشد شاخص نزدک ۱۰۰، حدود ۵.۳ درصد بوده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، نقطه عطف ۲ تریلیون دلاری، پس از انتشار نتایج مالی این شرکت حاصل شد. درآمد آلفابت تحت تاثیر عملکرد قوی واحد رایانش ابری این شرکت، فراتر از انتظارات بود. تقاضای ابری، تحت تاثیر رشد هوش مصنوعی بوده است و همزمان، آلفابت با اعلام سود نقدی و برنامه بازخرید ۷۰ میلیارد دلاری سهام، سرمایه‌گذاران را تشویق کرد.

وین کوفمان، تحلیلگر شرکت «فونیکس فایننشیال سرویس» گفت: آلفابت به شکل فوق‌العاده‌ای مدیریت می‌شود. جریان نقدی آزاد آن، فوق العاده مبهوت‌کننده است و یک بودجه عظیم برای تحقیقات و توسعه دارد. از این رو، هر چند هیچ کس نمی‌داند کدام شرکت، بهترین محصولات هوش مصنوعی را دارد اما مشکل بتوان علیه آلفابت، شرط بست.

اگرچه ارزش بازار آلفابت در سال ۲۰۲۱، در یک روز معاملات، از سطح ۲ تریلیون دلار عبور کرد و اوایل ماه میلادی جاری، بار دیگر از این سطح توانست عبور کند اما برای نخستین بار است که در بالای ۲ تریلیون دلار بسته شد. شرکت انویدیا تحت تاثیر تقاضا برای تراشه‌های هوش مصنوعی، اوایل امسال از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد در حالی که آمازون، فاصله زیادی با این رکورد ندارد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مسیر رسیدن به این نقطه عطف، هموار نبوده است. ارزش سهام آلفابت در بحبوحه انتقادهای جدی نسبت به محصولات هوش مصنوعی این شرکت، نوسان داشته است و قبل از گزارش درآمد، برخی از سرمایه‌گذاران، توانایی آلفابت برای رقابت با شرکتهایی مانند OpenAI در این حوزه را زیر سوال برده بودند.

دیگر خبرها

  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان
  • آشوبی: پرسپولیس بدون توجه به بازی‌های استقلال می‌تواند فاصله یک امتیازی را جبران کند/ در مورد رفیعی جای نگرانی وجود ندارد
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس/ رسیدگی به مسائل نابرابری اجتماعی