Web Analytics Made Easy - Statcounter

نعتمی مدیرکل دفتر امور اقتصادی استان مرکزی در رابطه با تغییرات اخیر در لیست سهامداران هپکو گفت: با خلع ید انجام‌شده شرکت هیدرواطلس دیگر سهامدار هپکو نیست اما ۱/۷ درصد این سهام در گرو بانک ملی هست و تاکنون مالکیت آن بنام آقای احمدپور بوده است اما حالا در مالکیت دولت قرارگرفته است و فعلاً تهاتر و تسویه بدهی صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دبارآفتاب؛ روز شنبه ۱۹ مهرماه تابلو نماد تپکو (شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو) در سایت سازمان بورس با تغییراتی در بخش سهامداران مواجه شد و ۱/۷ درصد از سهام این شرکت که تاکنون تحت مالکیت شرکت هیدرو اطلس (سهامدار عمده در خصوصی‌سازی دوم هپکو) قرار داشت به سازمان خصوصی‌سازی انتقال یافت.

این بخش از سهام هپکو بابت بدهی این شرکت در وثیقه بانک ملی بوده است که در سال ۹۷ و به دنبال تشدید بحران‌های کارگری در این شرکت حتی بعد از خلع ید از اسدالله احمدپور سهام‌دار عمده و واگذاری هپکو به سازمان خصوصی‌سازی کماکان به نام شرکت هیدرو اطلس ثبت‌شده بود.

هرچند بعد از واگذاری سهام عمده مالکیتی هپکو به سازمان تأمین اجتماعی در ماه‌های اخیر نیز کماکان نام شرکت هیدرو اطلس به‌عنوان یکی از سهامداران درصدی هپکو به چشم می‌خورد اما انتقال ناگهانی و حذف نام این شرکت از لیست سهامداران هپکو بدون شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی باعث ایجاد ابهام و سؤالاتی در بین سهامداران خرد این شرکت شده است.

مدیرکل امور اقتصادی استانداری مرکزی؛

مالکیت سهام هیدرواطلس در «هپکو» به خصوصی سازی انتقال یافته اما همچنان در گرو بانک است

محمود نعتمی مدیرکل دفتر امور اقتصادی استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار دیارآفتاب در رابطه با این تغییر در لیست سهامداران هپکو گفت: با خلع ید انجام‌شده شرکت هیدرواطلس دیگر سهامدار هپکو نیست اما ۱/۷ درصد این سهام در گرو بانک ملی هست و تاکنون مالکیت آن بنام آقای احمدپور بوده است اما حالا در مالکیت دولت قرارگرفته است و فعلاً تهاتر و تسویه بدهی صورت نگرفته است.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی استان مرکزی در خصوص آخرین وضعیت شرکت هپکو اظهار کرد: شرکت هپکو تفاهم‌نامه‌هایی با ایمیدرو دارد و طی صحبتی که با مدیریت این شرکت داشته‌ایم به دنبال تأمین مواد اولیه و قطعات موردنیاز هستند، همچنین مدیرعامل هپکو اذعان داشت مشکلی بابت تأمین منابع وجود ندارد.

واگن پارس به مپنا واگذار می شود/ مشکلات آذرآب در جلسه با وزیر صمت مطرح شد

نعتمی با اشاره به جلسه‌ی اخیر استاندار مرکزی با وزیر صمت و پیگیری وضعیت صنایع استان تصریح کرد: در این جلسه موضوع قراردادهای شرکت هپکو مورد تأکید قرار گرفت همچنین بحث انتقال واگن پارس به مپنا مطرح شد که تقریباً قطعی است اما در بعضی موضوعات اختلاف‌سلیقه‌هایی وجود داشت یا نیاز به شفافیت است که موانع برطرف شد، مشکلات آذرآب نیز در این جلسه موردبررسی قرار گرفت که بنا شد تفاهم‌نامه‌ای که با ایمیدرو وزارت صمت داشتند پیگیری شود.

مدیرکل دفتر امور اقتصادی استان مرکزی در خصوص آخرین وضعیت افزایش سرمایه شرکت آذرآب نیز گفت: بانک کشاورزی به‌عنوان سهامدار عمده تاکنون زیر بار افزایش سرمایه نرفته است، پیشنهاد مجموعه استان که مصوبه‌ی شورای تأمین را نیز داریم این است که این افزایش سرمایه از محل آورده نقدی باشد و فقط زمین و ساختمان مورد تجدید ارزیابی قرار بگیرد ولی آن‌طور که مطلع هستم سهامدار عمده تا این لحظه به افزایش سرمایه رضایت نداده است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیرکل دفتر امور اقتصادی استان مرکزی افزایش سرمایه گرو بانک خصوصی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۴۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد باغستانی اظهار داشت: مکاتبات ما با ۸ شرکت که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند ادامه دار است.

براساس گزارش جماران، وی افزود: افراد به چند دلیل سود سهام عدالت را دریافت نخواهند کرد که از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت می‌توان به شش مورد درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی اشاره کرد.

او در ادامه می‌گوید: اگر افراد حدودا تا یک هفته قبل از واریز سهام عدالت اطلاعات حسابی خود را بروز و مشکلات را رفع کنند سود برای آن‌ها واریز می‌شود همچنین همراه با این سود، سنوات گذشته را هم دریافت خواهند کرد.

سود سهام که رئیس سازمان بورس در رابطه با واریز مرحله سوم آن به تازگی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سودها را جمع آوری و مابقی سود سهام را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

227217

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900265

دیگر خبرها

  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • اجرای طرح تعویض کنتورهای فرسوده در استان مرکزی
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود