Web Analytics Made Easy - Statcounter

رنجبر نایب‌رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو گفت: ابهاماتی در بحث سهام شرکت هپکو وجود دارد و با توجه به الزام دولت به واگذاری مازاد بر ۱۷ درصد سهام توسط سازمان تأمین اجتماعی برنامه این سازمان و همچنین سازمان خصوصی سازی در سهامداری یا فروش مشخص نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالفضل رنجبر نایب‌رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو در گفتگو با دیارآفتاب؛ ضمن ابراز امیدواری نسبت به اقدامات اخیر در این شرکت گفت: قراردادها از سوی مدیریت در حال پیگیری است و طبیعی است که هپکو اگر بخواهد به تولید برگردد زمان‌بر خواهد بود پس نمی‌توان توقع یک معجزه داشت ولی در شرایط فعلی کارگران حقوق معوقه ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ابهاماتی در بحث سهام شرکت هپکو وجود دارد افزود: متأسفانه در این خصوص کسی به ما پاسخگو نیست اما از نمایندگان مردم اراک در مجلس توقع داریم که این مسائل را با استفاده از ابزارهای نظارتی خود از وزیر اقتصاد و سازمان خصوصی‌سازی مطالبه کنند.

رنجبر در ادامه تصریح کرد: از مجموع بلوک ۶۰.۷۲ درصدی سهام شرکت هپکو سازمان خصوصی‌سازی در اسفندماه سال ۹۸ تقریبا یک درصد از آن را در بورس عرضه کرد و از حدود ۵۹ درصد باقی‌مانده طبق مصوبه دولت باید ۵۵ درصد را به سازمان تأمین اجتماعی واگذار می کرد، همچنین در این مصوبه آمده است سازمان تأمین اجتماعی باید تا پایان سال ۹۹ مازاد بر ۱۷ درصد سهام خود در هپکو را واگذار کند و در صورتی که این کار را انجام ندهد وزارت اقتصاد مکلف است این بخش از سهام را بفروش برساند.

نایب‌رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو افزود: مشکل این است که این بخش به چه شکل و به چه شخص یا نهادی فروخته خواهد شد و هدف از این فروش چیست، آیا نقدینگی حاصل از آن به هپکو تزریق خواهد شد یا به دنبال تأمین کسری بودجه تأمین اجتماعی هستند؟

عواید فروش یک درصد سهام هپکو به خزانه واریزشده و در اختیار شرکت نیست

رنجبر به فروش یک درصد از سهام شرکت هپکو در اسفندماه سال ۹۸ توسط سازمان خصوصی‌سازی در بورس اشاره و تصریح کرد: نقدینگی حاصل از فروش یک درصد سهام هپکو در بورس به خزانه دولت واریزشده و در اختیار شرکت نیست درصورتی‌که عواید حاصل از فروش سهام باید به‌عنوان سرمایه در گردش در اختیار تولید شرکت قرار بگیرد.

وی اظهار کرد: از کل بلوک سهام نیز الان حدود ۷ درصد بنام سازمان خصوصی‌سازی است که بازهم نمی‌دانیم تکلیف آن چیست و برنامه‌ی این سازمان مشخص نیست، همچنین از ۵۵ درصد مورد واگذاری به سازمان تأمین اجتماعی نیز ۵۲.۲۴ درصد منتقل‌شده است که طبق بحث های گذشته شاید به این خاطر است که الباقی این سهام به پرسنل واگذار شود.

فروش سهام هپکو در مس طارم تخلف بوده است/ مدیرعامل اسبق با پول هپکو و بنام خودش یک لکسوس خرید!

نایب‌رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو با تأکید بر اینکه در بحث مالکیت هپکو در سهام مس طارم ابهامات بسیار زیادی وجود دارد افزود: صورت‌های مالی منتشرشده در سامانه کدال و حسابرسی آن رسماً نشان می‌دهد واگذاری سهام مس طارم توسط آقای احمدپور سهامدار سابق هپکو تخلف بوده چون بدون طرح در مجمع انجام گرفته و دراین‌بین مبالغی ردوبدل شده است.

وی افزود: طبق مستندات موجود خریدار مس طارم مبلغ ۳۰ میلیارد به‌حساب شخص آقای احمدپور واریز کرده است و ایشان از این مبلغ ۱۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به‌حساب شرکت هپکو واریز کرده است، از طرفی ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون هم به‌حساب آقای صادقیان مدیرعامل وقت واریزشده که ایشان هم یک ماشین لکسوس خرید و بنام خودش کرد و رفت!

رنجبر ادامه داد: سؤالاتی وجود دارد که الباقی این ۳۰ میلیارد کجاست و دوم اینکه هپکو الآن به خصوصی‌سازی بدهکار نیست چون طرف قرارداد آقای احمدپور بوده است و مبلغی که به‌حساب هپکو اراک واریزشده است تکلیفش چیست؟ یعنی شرکت باید پرداخت کند؟ درصورتی‌که اصل فروش سهام مس طارم خلاف بوده است.

این فعال کارگری با بیان اینکه نسبت به حسابرسی ویژه دستگاه قضایی از شرکت هپکو تأکید داریم افزود: این حسابرسی باید صورت بپذیرد تا وضعیت سرمایه‌ها و مسبب بدهی‌های شرکت در دو بار خصوصی‌سازی و تیم‌های مدیریتی که به این شرکت ورود کرده‌اند تعیین تکلیف شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان تأمین اجتماعی سازمان خصوصی سازی سهام شرکت هپکو فروش یک درصد درصد سهام سهام هپکو مس طارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۸۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ در بخش ناغان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گفت: طرح آبرسانی به روستای کهن دژ در غالب تحقق شعار دولت سیزدهم برای آبرسانی به ۱۰ هزار روستای کشور، اجرا شد.
کریمی افزود: بهسازی و محوطه سازی یک دهنه چشمه، نصب اتاقک برق، حفر و تجهیز چاهک پمپاژ همچنین نصب و راه اندازی سیستم گندزدایی آب شرب از جمله کار‌هایی است که در محل آبگیر انجام شده است.
وی ادامه داد: چهار کیلومتر شبکه آبرسانی در روستا، اجرای هزار ۲۵۰ متر خط انتقال آب از چشمه به مخزن، نصب و مدفون سازی یک عدد مخزن ذخیره آب به حجم ۵۰ مترمکعب از جنس پلی اتیلن، خرید انشعاب و اجرای شبکه برق سه فاز، نصب ۳۵ فقره انشعاب با تجهیزات کامل نظیر کنتور آب از دیگر اقداماتی است که در این روستا انجام شد.
مدیرعامل شرکت آبفا استان گفت:ا ین طرح با مشارکت قرارگاه محرومیت زدایی ارتش جمهوری اسلامی با بیش از ۵ میلیارد تومان هزینه اجرا شده است.

دیگر خبرها

  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ در بخش ناغان
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی