Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار مرکزی با بیان اینکه بدهی‌های هپکو به بانک‌ها تهاتر شدگفت: حل مشکلات آذرآب روند مثبت و رو به رشدی دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، استان مرکزی به عنوان پایتخت صنعتی ایران شناخته می‌شود که در طول طی چند دهه اخیر چهره‌ای صنعتی به خود گرفت و با راه‌اندازی طرح‌های صنعت نفت و پتروشیمی به یکی از بزرگترین مراکز صنایع استراتژیک ایران اسلامی بدل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آلومینیوم، محصولات آلومینیومی، ریخته‌گری فلزات سنگین، تجهیزات صنایع نفت و گاز، تجهیزات نیروگاهی و صنعتی، ماشین‌آلات کشاورزی و عمرانی، خودروهای ریلی، محصولات پتروشیمی و پالایشگاهی، لوله و پروفیل فولادی و غیره از جمله مهمترین تولیدات صنعتی در استان مرکزی به شمار می‌رود.

این درحالیست که تعداد شهرک‌های صنعتی در استان مرکزی به 35 شهرک و ناحیه صنعتی می‌رسد که از نظر میزان زمین واگذاری شده در کشور رتبه اول را دارد و اراک، ساوه، دلیجان و محلات به ترتیب کانون‌های مهم صنعتی استان به شمار می‌روند.

از حدود یک دهه اخیر تا به امروز عرصه اقتصاد و تولید دو محور مهم در نامگذاری سال‌ها از سوی رهبر معظم انقلاب بوده به طوری که در چندسال اخیر تاکیدات معظم له در سخنرانی‌های ارزشمندشان و نیز این نامگذاری‌ها بر توجه افکار عمومی و مسئولان بر مسئله مهم تولید متمرکز بوده است به طوری که رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی نوروزی سال 1400 در بحث ضرورت رفع موانع تولید به مواردی همچون واردات بی‌رویه، قاچاق کالا و رفع مقررات زائد اشاره کردند و افزودند: موانع تولید بسیار بیشتر است که باید در صداوسیما تبیین، و با کمک دستگاه‌ها و مردم رفع شود.

ظرفیت بالای استان مرکزی در بخش‌های مختلف تولید به ویژه صنعت موضوعی شد تا خبرنگار خبرگزاری تسنیم استان مرکزی در نخستین مصاحبه خبری "سیدعلی آقازاده" استاندار مرکزی در سال 1400 به بررسی وضعیت صنایع مهم و بزرگ استان در سال تولید، پشتیبانی‌ها و رفع موانع بپردازد که مشروح آن در زیر می‌آید:

استاندار مرکزی در پاسخ به سوالی درباره واگذاری هپکو به تامین اجتماعی و اخباری درباره بخشی از سهام به بانک‌ها اظهار داشت: تا آنجایی که بنده در جریان هستم اتفاق خاصی نمی‌افتد جز همان اتفاقی که در هیئت دولت در اوایل اسفند رخ داد و آن تصویب هیئت وزیران برای تهاتر طلب دولت از بانک‌ها بود،که انجام شد.

آقازاده ادامه داد: البته در مقابل طلب دولت از بانک‌ها، طلب بانک‌ها از هپکو به عنوان تهاتر مصوب شد بنابراین تا آنجاکه بده در جریان هستم قرار هم نیست که سهام دولت به بانک‌ها واگذار شود.

وی افزود: تا آنجایی که بنده اطلاع دارم سهام دولت در هپکو که حدود 64 تا 63 درصد است در اختیار و به نام سازمان تامین اجتماعی است و هیچ برنامه‌ای برای واگذاری سهام هپکو که متعلق به سازمان تامین اجتماعی است به بانک‌ها نبوده است.

آقازادهخاطرنشان کرد: بانک ها در واقع صرفا طلب خود را از هپکو با بدهی خود به دولت تهاتر کردند که حدود هزار و 200 میلیارد تومان است و فعلا برنامه دیگری نداریم.

افزایش سرمایه در شرکت هپکوی اراک

استاندار مرکزی در پاسخ به سوالی درباره اینکه وضعیت سهام در شرکت هپکو به چه شکل است گفت: 36 تا 37 درصد باقی مانده از سهام هپکو به بخش خصوصی اختصاص دارد و متعلق به 15 هزار نفر و کاملا خصوصی است و به همین خاطر دیگر به دولت مربوط نمی‌شود و درحقیقت عده‌ای در این شرکت سهام خصوصی دارند.

وی بیان کرد: با هزار و 200 میلیارد تومان که دولت به هپکو تزریق می‌کند باید سهم خود را بیاورند چرا که دولت با تزریق هزار و 200 میلیارد تومان به هپکو افزایش سهام داد و آن 36 تا 37 درصد دارندگان سهام هم باید افزایش سهام خود را به همین اندازه بیاورند چرا که اگر نیاورند سهام خرد می شود و تعدادی سهام برای دولت می ماند که آن را می تواند به بانک‌ها بدهد و از محل افزایش سرمایه شاید حدود 10 درصد سهام اضافه می‌شود که می‌تواند به بانک ها داده شود.

"سیدعلی آقازاده" استاندار مرکزی می‌گوید: دولت با تزریق هزار و 200 میلیارد تومان به هپکو افزایش سهام داد و 36 تا 37 درصد سهامدار دیگر هم باید افزایش سهام خود را به همین اندازه بیاورند...

 

 

استاندار مرکزی در پاسخ به سوالی درباره اینکه وضعیت آذرآب در سال جدید به کجا خواهد رسید گفت: تلاش ما این است که بتوانیم امسال آذرآب را هم در ادامه اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته به روزهای طلایی و اوج برگردانیم که در این راستا در چندسال اخیر تلاش و پیگیری فراوانی از سوی مسئولان استانی و کشوری درقبال این شرکت صورت گرفته است.

آقازاده عنوان کرد: دولت و دستگاه قضایی در طول چندسال اخیر برای پیگیری مشکلات آذراب تلاش چشمگیر و بسیاری داشت که در سال جدید کارهای باقیمانده راتکمیل خواهیم کرد تا مشکلات شرکت و بدهی آن که به بانک ها، تامین اجتماعی و مالیات است حل شود.

وی اضافه کرد: درمجموع باتوجه به اقدامات صورت گرفته و برنامه‌هایی که در اختیار داریم باید بگویم روند مثبتی در مسیر فعالیت و حل مشکلات در شرکت مهم آذرآب در پیش داریم.

رسیدگی به پرونده آذرآب با دستور رئیس قوه قضائیه تسریع می‌شودرسیدگی به پرونده شرکت آذرآب سرعت می‌گیرد‌43 درصد مطالبات تأمین اجتماعی استان مرکزی مربوط به هپکو، آذرآب، واگن پارس و آونگان است + فیلم

تدوین منشور تحقق نام‌گذاری سال 1400

استاندار مرکزی در پاسخ به سوالی دیگری درباره اینکه چه اقداماتی که در سال 1400 برای حل مشکل تولید در استان در دست اجرا دارید گفت: ما خوشبختانه با توجه به این سه سال اخیر و نام گذاری آن توسط مقام معظم رهبری تقریبا سال 1400 هم در راستای تولید و رفع موانع است که مجموعه استانداری و گروه اقتصادی استان برنامه امسال را بر مبنا نام گذاری سال 1400 تدوین می کنند.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: همانطور که در چندسال اخیر اقدامات چشمگیری داشته‌ایم برای سال 1400 و حمایت از تولید در راستای تحقق منویات رهبرمعظم انقلاب اسلامی و شعار سال باجدیت درحال تدوین و پیگیری برنامه‌های صنعتی و اقتصادی برای حمایت از بخش تولید استان مرکزی هستیم.

وی عنوان کرد: امیدواریم تا اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت ماه منشور تحقق نام‌گذاری سال 1400 و عملیاتی کردن تولید، پشتیبانی‌ها و رفع موانع در استان مرکزی تدوین و ارائه گردد.

گفت‌و‌گو از مبین جلیلی

انتهای پیام/711/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس هزار و 200 میلیارد تومان تامین اجتماعی افزایش سهام استان مرکزی چندسال اخیر بانک ها رفع موانع گذاری سال نام گذاری سال اخیر سال 1400

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۴۷۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد

سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

کد خبر 6089250 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • بانک مرکزی آرژانتین، نرخ بهره را کاهش داد
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • بانک مرکزی آرژانتین نرخ بهره را به ۶۰ درصد کاهش داد
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد